Nyní můžete navíc využít speciální letní nabídky a ušetřit při pořízení elektroskútru několik tisíc korun. Doporučujeme s nákupem svého nového parťáka na cesty příliš neváhat, sklady se rychle vyprazdňují!

A který z modelů bude pro vás ten nejlepší? Připravili jsme pro vás stručnou charakteristiku elektroskútrů od již zaběhlé značky RACCEWAY®. Všechny tyto modely se vyznačují spolehlivostí, kvalitním zpracováním a jsou dodávané s LED osvětlením a dálkovým ovládáním s alarmem.

 

Galaxy

Kompaktní stroj s moderní fazónou nabízí svým uživatelům řadu praktických funkcí a to za velmi příznivou cenu. Model Galaxy disponuje skvělým odpružením, dvěma úložnými prostory pod řídítky a pohodlnou opěrkou zad pro spolujezdce. Galaxy s motorem o výkonu 1200 W nabízí dojezd až 53 km a max. rychlost 45 km/h. Díky svým vlastnostem spadá do kategorie malých motorek a je tedy k němu třeba řidičské oprávnění AM. Zaujal vás model Galaxy? Ušetřete na jeho nákupu 4 000 Kč v této letní akci.

 

Century

Elegantní model v retro designu vyniká svými skvělými jízdními vlastnostmi díky kyvné vidlici, motoru o výkonu 2000 W a hydraulickým kotoučovým brzdám na předním i zadním kole. Precizní zpracování zahrnuje nerezové chromové komponenty a praktickou vyjímatelnou lithiovou baterii. Elektroskútr Century pohodlně přepraví 2 osoby s dojezdem až 100 km při osazení dvěma bateriemi. Pro jeho řízení stačí řidičské oprávnění skupiny AM. Více informací a výhodnou nabídku modelu naleznete zde.

 

E-Babeta®

Elektrickou verzi legendárního motocyklu si zkrátka zamilujete. K řízení E-Babety® není třeba řidičské oprávnění ani registrace a je jedním z nejlevnějších modelů značky RACCEWAY®, nyní navíc s letní slevou 3 000 Kč. Díky velkým 18" kolům a precizním tlumičům je jízda s E-Babetou® pohodlná na silnici i na nezpevněných cestách. Je vybavena předními kotoučovými brzdami, pedály k došlapání a vyjímatelnou baterií pro snadné dobíjení. Vybírat můžete z mnoha barevných variant v akci od červené metalízy, přes oranžový mat až po třeba maskáčový design.

Pro které další elektroskútry nepotřebujete řidičák ani techničák? Více si o modelech bez ŘP si přečtěte v tomto článku.

 

Strada

Čtyřkolka Strada je spolehlivým strojem pro všechny, kdo mají problémy s chůzí a pohybovým aparátem. Stabilitu zajišťuje čtveřice kol s větším průměrem, kvalitní odpružení a pneumatiky. Stroj je výkonný i při jízdě do kopce a jednoduše se ovládá. K jeho provozu je potřeba helma, registrace stroje, pojištění a řidičský průkaz skupiny AM. Součástí stroje je praktický uzamykatelný úložný box a odkládací prostor na drobnosti. Potěší také kufr, nosič a hůl, které nyní dostanete k jeho nákupu zdarma. Neváhejte a pořiďte si praktické vozítko se slevou 4 000 Kč a dárky zdarma zde.

 

JLG

JLG – to jsou silné a výkonné elektroskútry od značky RACCEWAY®, které se vyznačují zajímavým retro designem, max. rychlostí 85 km/h a dlouhým dojezdem (65 km při jedné baterii, 130 km při osazení dvěma bateriemi). Díky svému výkonu, praktickému provedení a nosnosti až 150 kg se skvěle hodí i pro jízdu dvou osob. Jsou opatřeny lithiovou vyjímatelnou baterií a kotoučovými brzdami na předním i zadní kole. K řízení elektroskútru JLG je třeba vlastnit řidičské oprávnění A1. Na nákupu tohoto stroje ušetříte v letní akci celých 22 000 Kč. Pojďte si vybrat svůj nový JLG ve skvělé akci!

 

Kompletní nabídku cenově zvýhodněných elektroskútrů naleznete na tomto odkazu.

 

*Slevy jsou aktuální k datu 15.7. 2023, akce je časově omezena.